Over mij

 
Mijn naam is Marion Smans (1982) en ik werk als GZ-psycholoog, EMDR-therapeut en ACT-master. 

Ik heb 15 jaar in de GGZ gewerkt en veelzijdige ervaring opgedaan met psychische klachten, behandelvormen en supervisie geven. In 2023 ben ik Psychologie Praktijk Linde gestart. Dit is voortgekomen uit mijn ideeën over hoe ik kwalitatief hoogstaande zorg kan bieden. Zorg waarbij er een warme, persoonlijke en rustige sfeer is en de mogelijkheid om de natuur in te gaan. 


In mijn behandelingen geloof ik dat een goede therapeutische relatie essentieel is om tot verandering te kunnen komen. Dit betekent dat vertrouwen, openheid en verbinding het startpunt zijn van de behandeling. Mijn therapiestijl is persoonlijk, betrokken en duidelijk. Ik werk eclectisch, dat wil zeggen dat ik methoden gebruikt uit verschillende therapiestromingen. Op deze manier ben ik in staat om een behandeling op maat aan te bieden die voldoet aan de wensen van de cliënt. 

Om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden en mijn vakkennis actueel te houden, volg ik regelmatig opleidingen en cursussen. Daarnaast overleg ik graag met andere professionals en zoek ik verdieping bij mijn intervisie groep. Tevens werk ik als Klimaatpsycholoog en zet ik mijn psychologische kennis in om duurzaamheidsbeleid doeltreffender te maken en om mensen dichter tot de natuur te brengen. Opladen doe ik graag met mijn gezin en vrienden, bij voorkeur buiten in mijn tuin, in het bos, op de fiets en in de bergen.